مشاوره حقوقی رایگان - توقیف گوشی برای مهریه

سلام ، همسرم برای من گوشی گرفته بود ولی الان از طریق دادگاه استرداد گوشی داده که فاکتور و قوطی دست اونه ولی همتای گوشی به نام منه،، آیا میتونه گوشی را ازم بگیره و یا من میتونم گوشی را به عنوان مهریه توقیف کنم و برای خود بردارم؟؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام هر فاکتوری از نظر دادگاه معتبر نیست و صرف در اختیار داشتن جعبه گوشی نیز اثبات مالکیت نمی‌کند.