مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی

با سلام سرقفلی یک مغازه را معامله کرده ایم ولی برای ثبت دفترخانه از دو استعلام دارائی و بیمه تامین اجتماعی را گرفته ایم ولی استعلام شهرداری بخاطر تخلف مالک در یک مغازه دیگر که جزء همان پلاک ثبتی است نتوانسته ایم بگیریم. دفترخانه می گوید که اگر خریدار رضایت داشته باشد سند سرقفلی را می توان بدون استعلام شهرداری نوشت. سوالم این است که اگر خریدار رضایت ندهد و نتوانیم توافق کنیم چیکار میشه کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
بهتر است که توافق کنید درصورت عدم توافق میتوانید طرح دعوی کنید