مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

دخترم 15سالشه دارم از خانمم جدا میشم خواستم ببینم میخوام دخترم پیش خودم نگه دارم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در شرایط عادی بعداز 7 سال حضانت فرزند با پدر می باشد اما در فرض موجود نظر فرزند برای ادامه زندگی با هریک از والدین استعلام می شود.
در هر حال نفقه بر عهده پدر خواهد بود.

یک وکیل

سلام" دخترتان با ورود به سن 9 سال قمری (سن بلوغ شرعی) از حضانت خارج شده و از لحاظ قانونی مخیر است با مادرش یا پدرش یا هر یک از محارم اقربا خود و یا هر فرد دیگر یا بطور مستقل زندگی نماید .

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

پس از رسیدن به سن بلوغ هر یک از فرزندان حق انتخاب خواهند داشت . لذا دختر بعد از 9 سالگی و پسر 15 سال میتوانند در مورد آینده خود تصمیم بگیرند.