مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه توسط زوجه

با سلام. زوج هستم و 11 سال زندگی مشترک داشتم. زوجه دادخواست جهیزیه داده و من متوجه شدم چون هیچ فاکتوری نداشته ورداشته جهیزیه خواهرشو که دو سال بعد عروسی ما بوده رو جای جهیزیه خودش ارائه داده. جوری که تاریخ فاکتوراش برای دو سال بعد عروسیمونه و اقلامش اصلا توی خونه ما نیست هیچکدوم.
هیچ سیاهه ای رو من امضا نکردم و اصلا وجود ندارد و اصلا جهیزیه ای در کار نیست. زوجه دادخواست دروغ مطرح کرده. و شاهد معرفی کرده
آیا من محکوم میشوم ؟ خسارت هزینه دادرسی با کیست ؟ باید چکار کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما باید در خصوص این مورد شهود اورا جرح کنید وشهود وفاکتر مبنی براینکه شما خود اموال را خریداری نموده اید ارایه کنید در غیر این حالت محکوم می شوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا که شما باید وکیل بگیرید
ثانیا وقتی سیاهه مربوط به شمانیست وشما امضانکردید درموردشماسندیت ندارد واگر امضای را به شما منتسب کردند درجلسه دادگاه اظهارانکار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما پیشنهاد می کنم که در خصوص این موضوع حتما با وکیل مشاوره نمایید اقدامات گوناگونی متصرف زیر می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
میتوانید نسبت به فاکتورها ولیست جهیزیه ارائه شده ادعای جعل مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام بایستی خواسته مطرح و دلایل محکمه پسند آرایه بده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین دفاعیات را در دادگاه مطرح کنید نتیجه قابل پیش بینی نیست