مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سند منگوله دار مربوط به زمان قبل انقلاب

سلام وقت بخیر
مادر بنده یک زمین رو از پدرش به ارث برده و سند منگوله دار به اسم ایشون است که مربوط به زمان قبل انقلاب هست. البته این زمین با فرد دیگری به صورت شریکی است(سه دانگ). الان برای اینکه سند تک برگی بگیرن به ادارات مربوط رجوع کردن و کارها پیش رفته، در مرحله مربوط به منابع طبیعی، این اداره میگه که سند مربوط به زمان شاهنشاهی هست و اعتبار نداره. مگین که در گذشته اعلام شده و باید میومدین و سند جدید میگرفتی و الان زمین برای نابع طبیعی هست.
این صحبت اصلا منطقی به نظر نمیاد و میخواستم در این باره از خدمتتون سوال کنم.
ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام میتوانید شکایت خود را در کمیسیون مطرح نماید و درنهایت از رای به ضرر شما صادر شد از طریق مراجع قضایی اقدام نماید برای راهنمایی بیشتر و بهتر از طریق دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر زمین ملی اعلام شده باشد باید تقاضای ابطال رای کمیسیون ماده 56 کنید