مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری

سلام وقت بخیر.پدر من وقتی من 2سالم بود فوت میکند پدر بزرگم ارثی که به پدرم تعلق می‌گرفت به نام ما بچه ها کرد تا وقتی که کوچیکه بودیم برای امرار معاش از آنها استفاده میکردیم وقتی که برادرها بزرگ شدن تمام ارث را بین خودشان تقسیم کردند و به ما خواهران چیزی ندادند و من هیچ مدرکی هم ندارم میشد راهنمایم کنید لطفا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی دارید می توانید طرح دعوی کنید و سهم خود را مطالبه کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به شهادت شهود استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید طرح دعوی کنید و سهم خود را مطالبه کنید .

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید طرح دعوا کنید