مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

سلام بنده سه داداشم که از پدر پدریمان یه مقدار زمين بهمون ارث رسیده و اون دوتا داداشام بهم چیزی ندادن حال برگه تقسیم وراثت رو پیدا کردم و انها هم سند زدن با این حال میشه ازشون زمین خودم رو پس بگیرم لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید دادخواست مناسب ارایه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله میتوانید دادخواست مناسب ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله می توانید طرح دعوا نمایید برای راهنمایی بهتر می توانید از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله حتما
باید جزییات موضوع شما بررسی گردد تا نوع دادخواست صحیح تعیین بشود و سپس اقدام به اقامه دعوا نمایید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتررجبی پور:
بله می توانید. اما باید مدارک رویت شود. با شماره من می توانید تماس بگیرید.