مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام ببخشید من دو دانگ از منزل مسکونی در قباله ازدواجم بود ولی همسرم به نامم سند نزده بود. من دادخواست الزام به سند زدم و حدودا بیش از یک ماه پیش حکمش آمد و گفته که شوهرم باید سند بزند طبق همان آدرس و مشخصات ملکی که ذکر شده یعنی ایشان محکوم به تنظیم سند شدند. ولی ایشان با وجود اینکه خیلی بیشتر از 10 روز از حکم صادر شده گذشته هنوز هیچ اقدامی انجام نداده اند. میخواستم بپرسم اگر من اجراییه روی این حکم بزنم آیا برای من یا شوهرم هزینه ای دارد؟ اگر دارد چقدر و چگونه محاسبه می شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام هنوز فرصت اعتراض به رای صادره وجود دارد چنانچه ظرف مهلت مقرر قانونی از رای صادره تجدید نظر خواهی نشود رای قطعی خواهد شد سپس شما میتواند از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت تقاضای صدور اجراییه اقدام نمایید هزینه اجرایی کمتر از دویست هزار تومان خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم درخواست صدور اجرائیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از قطعیت حکم درخواست صدور اجرائیه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام 5درصد قیمت منطقه ای است که زیاد نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست صدور اجراییه کنید هزینه اجرایی کمتر از دویست هزار تومان خواهد بود.