مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی

سلام وقت بخیر. برای من سه بار پیامک کشف حجاب اومد بار سوم مراجعه کردم (تعهدی نگرفتن، گفتن مراقب باش) الان برای بار چهارم پیامک اومده که به علت عدم مراجعه و یا کشف حجاب خودروی شما در لیست توقیف است!
خودرو رو توقیف میکنند؟ برای ترخیص خودرو باید دادگاه تشکیل شود؟ امکانش هست بدون توقیف با پرداخت جریمه حل شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در حال حاضر خودرو شما سیستمی توقیف میشود . و زمان تخلف رانندگی و یا فروش خودرو به مشکل برمیخورید اگر برای دادن تعهد و ارشاد مراجعه کنید مشکلی نخواهد بود

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام حتما نیاز هست که مطابق پیامک به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید و پلیس امنیت اخلاقی شما را به دادگاه معرفی و پس از اخذ جریمه و سایر مجازات ها خودرو شما آزاد خواهد شد