مشاوره حقوقی رایگان - تبانی با فروشنده برای فروش ملکی که بلاتکلیف است

باسلام و عرض ادب
یکی از اقوام بنده پیشنهاد خرید یه منزل مسکونی را به قیمت 550 میلیون تومن در اسفند 1399دادن ومن نیز که درشهرستان حضور داشتم ومنزل دریکی از شهرکهای تهران میباشد پول را طبق قیمتی که گفته بودند به حساب فروشنده ریختم. اما فامیل بنده سریعا رفتند و مبایعه نامه را به نام دخترشان نوشتند در اعتراض بنده ایشان فرمودند :که چون همسایه ما بودن فقط به ما میفروختند در ضمن مبلغ 250میلیون تومن هم بیشتر خواستند وقیمت قبل را قبول نکردند.
بنده از ایشان سوال کردم که مبلغ 250میلیون را پس چگونه به فروشنده دادید؟
در پاسخ به بنده گفتند:منزل خریداری شده را 100میلیون رهن وماهی یک میلیونو پانصد اجاره داده اند وسپس فرمودند 150میلیون دیگر را واریز کنید .بنده که مبلغ 150میلیون را نداشتم به ایشان عرض کردم که مجبورم قرض بگیرم وایشان فرمودند:چند ماهی مبلغ اجاره خانه را که یک میلیون وپانصد است دریافت وخودشان 150میلیون را به ما قرض میدهند بنده هم موافقت کردم.
پس از چند ماه 100میلیون از قرض ایشان واریز و50میلیون تومان چک نیز به دختر ایشان داده شد ومن درخواست کردم که باید برای خودما مبایعه نامه بنویسند.
ایشان مرتب بهانه می اورد ونشان میداد از نظر اخلاقی این درخواست توهین به اعتماد ایشان است خلاصه با اصرار وجند بار مراجعه ایشان درخواست پول مجدد ویا نصف منزل را نمودند.
بنده با هزار التماس قبول کردم 50میلیون دیگر به ایشان بدهم تا برایم مبایعنامه تنظیم کنند وایشان زمان حضور بنده فرمودند که مبایعنامه را بشرطی مینویسند که متن آن طوری که ایشان میگویند وفقط برادر ایشان مبایعه نامه را بنویسند وبنده هیچ چاره ای جز قبول نداشتم .
هنگام تنظیم مبایعه نامه ایشان فرمودند که باید بنویسید که دختر من فقط چون شما حضور نداشتید در این معامله دخالت داشته وبنویسید که این معامله دسترنجی میباشد.بنده گفتم دسترنج یعنی چه؟گفتند که این منازل توسط نامه رهبر ورای دادگاه به این افراد بجای دستمزد از طرف بنیاد مستضعفان داده شده است ‌بنده که هیچ چاره ای نداشتم وفقط میخواستم یک مدرک داشته باشم پذیرفتم .
در اخر به ایشان فرمودم که لطف کنید نامه رهبری ورای دادگاه را به بنده تحویل دهید ضمیمه مبایعه نامه کنم وایشان فرمودند همه مدارک بنیاد مستضعفان است.
(درضمن عرض کنم بدلیل اینکه دختر ایشان از حضور مقابل ما طفره میرفتند ودر واقع میخواستند که ملک را به ما انتقال ندهند ما به درب منزل ایشان مراجعه و مبایعه نامه روی صندوق ماشین نوشته شد واز ساعت 8صبح تا 6عصر بعد از چند بارمراجعه من وخانواده را در شهر تهران چرخاندند وسرانجام مبایعه نامه بدون کد رهگیری وهولوگرام توشط برادر ایشان تنظیم شد.)
بنده جهت دریافت مدارک با بنیاد مستضعفان تماس گرفتم واینجا بود که متوجه شدم که هیچ مدرکی دال بر مالکیت فروشنده وجود ندارد واین منزل ومنازل اطراف ان اول انقلاب توسط اشخاص تصرف ودر ان زندگی میکردند و بنیاد مستضعفان فقط جهت زندگی کاری به آنها نداشته.
لازم است ذکر کنم که امتیازاب وبرق وگاز وتلفن بنام فروشنده است.
این موضوع باعث شد بیشتر تحقیق کنم وبعد فهمیدم که؛
فروشنده در ابتدا میخواسته منزل را400میلیون تومان بفروشد وفامیل بنده پیشنهاد 550میلیون را داده تا 150میلیون تومان خوش بردارد اما فروشنده قبول نکرده مبایعه نامه را 550میلیون تومان بنویسد سپس فامیل بنده پیشنهاد 800میلیون تومان را میدهد تا ایشان 650میلیون تومان بگیرد و150میلیون تومان هم به فامیل من بدهند.
وایشان بدلیل اینکه ما متوجه این خیانت نشویم مبایعه نامه را 800میلیون تومان نوشته اند تا ما بارویت آن به تبانی ایشان پی نبریم.
یعنی 150میلیون تومانی را که فرمودند به ما قرض دادند وچند ماه هم یک میلیون وپانصد سودآن را دریافت کردند اصلا به فروشنده ندادند بلکه این پول تبانی با فروشنده بوده است.
بنده 100میلیون تومن از این پول را بحسابشان واریز نمودم اما بدلیل پی بردن به موضوع 50میلیون چک را پاس نکردم وبرای اثبات مالکیتشان اظهارنامه دادم.
دختر ایشان در جواب نوشته: من این ملک را به شما فروختم و شما به من پول ندادید که بنده در جواب تاریخ چک ورسیدها راعلام و نوشتم مبایعه نامه باید از اول بنام بنده تنظیم میشد.
حال من به چه عنوان میتوانم از ایشان شکایت کنم؟
ایا ایشان واقعا حق دسترنجی از ان منزل مسکونی دارند؟
اگر دارند با توجه به زمان فروش 1399وتنظیم مبایعه نامه اول که یکم اردیبهشت1400 است وساختمان بالای 50سال قدمت دارد قیمت زیادی فروخته اند چگونه میتوانم دادخواست دهم وبه چه عنوان؟
درضمن مبایعه نامه دوم در اذر ماه نوشته شده وبرادر ایشان سعی کرده اعدادو ارقام را متناقض ونیز کد رهگیری وهلوگرام هم به بنده ندادند و مبایعه نامه اول هم نزد خودشان نگه داشتن وبا وجود دادن اس مس جهت تحویل مبایعه نامه اول وکد رهگیری هیچ گونه اقدامی نکردند و جوابی ندادند.سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام به نظر از طریق کلاهبردای میتوانید علیه فروشنده و اقوام خودتان (پدر و دختر ) طرح شکایت کنید همچنین با توجه به قیمت روز منزل امکان طرح دعوی فسخ معامله به لحاظ غبن خریدارنیز وجود دارد.