مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضمانت

با سلام از فردی به موجب قرارداد طلبکارم. شخص دیگری گفت شکایت نکن من بدهی طرف رو میدم و یک قرارداد ضمانت نوشتیم. متاسفانه قرارداد ضمانت داخل جیب شلوارم بوده و در داخل ماشین لباسشویی شسته شده. حالا که طرف فهمیده میگه نمیدم. من میتونم به استناد شهادت شهود عقد ضمان رو ثابت کنم یا صرفا باید به استناد قرارداد به بدهکار اصلی رجوع کنم (ضامن ثروتمند است و راحت تر قابل وصول هست)

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام شما دعوا را به طرفیت هر دو نفر مطرح کنید و با قرارداد و شهادت شهود ادعای خود را اثبات کنید