مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازی ضمانت ملکی از بازداشت

سلام
سند یک اپارتمان را برای دوستم بابت بدهی چک ضمانت گذاشتم
چند روز قبل از برگزاری مزایده ملک توانستم رضایت طلبکار را جلب کنم تا ملکم در مزایده نرود در صورتی که دوست من متواری میباشد و احتمالا خارج از کشور است. حالا اجرای احکام برای رفع بازداشت سند مذکور نصف نیم عشر دولتی را از من مطالبه میکند. ایا این مبلغ را من باید پرداخت کنم؟
اگه نه چگونه و با چه ماده قانونی می‌توانم مانع پرداخت این پول از طرف خودم بشوم و سندمو آزاد کنن؟
متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ ماده ای وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پزداخت نیم عشر دولتی با مدیون است و شما بعنوان ضامن وی باید پرداخت کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر موضوع کیفری و دادسرا می باشد با ریییس دادسرا صحبت کنید