مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بر علیه بنده تهمت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع، کلاهبرداری، خیانت در امانت به بنده زده اند

سلام بنده با شخصی قرارداد تنظیم نموده برای تک برگ نمودن سند ملک که 3نفر شریک بودن که بنده با برادر آنها قرارداد بسته و امضا نموده حال باتوجه به اینکه از ناحیه آنها برای صدور سند تک برگ کار متوقف گردیده چون کار آنها تخلف بوده و ملک مال شخص دیگری بوده است و اخطاریه باید به صاحب ملک میرفت آنها اجازه روال قانونی کار را نداده و به بنده اعلام نمودن اخطاریه ارسال نکن و سریعا کار را متوقف کن برادر یکی دیگر آنها علیه بنده شکایت کرده که پولم را میخواهم در صورتی که کار از ناحیه آنها متوقف شده و بنده با اون یکی برادرش قرارداد بسته و امضا نموده و با پسر ایشان کلا در ارتباط بوده، شکایت اینجانب به شعبه بازپرسی رفته آیا بنده محکوم میشوم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. چون قاضی شورا اعلام فرمود که چون قرارداد نوشتی در صورت انجام نشدن سند تک برگ هزینه برگشت میدهم امکان محکوم شدن وجود دارد ولی بنده با برادر ایشان قرارداد نوشتم نه با این شخصی که رفته بر علیه بنده شکایت کرده!!!لازم به ذکر است که قرارداد دستی با برادر ایشان از تاریخ 1/12/1399 لغایت1/12/1400 تنظیم نموده و قرارداد وکالت محضری فقط ایشون به بنده داده برای انجام کارهای اداری، وبا پسر ایشان کلا برای انجام کارها در ارتباط بوده، عزل وکیل بنده هم در تاریخ 25/11/1400 انجام داده اند.حال با توجه به اینکه قرارداد کار بمدت 1سال بوده و متوقف نمودن کار قبل از اتمام تاریخ صورت گرفته آیا شکایت این آقا به نتیجه میرسد یا خیر ممنون میشم دقیق راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

اتهام کلاهبرداری اتهام خیانت در امانت