مشاوره حقوقی رایگان - فروش یک باب مغازه تجاری

باعرض سلام. بنده در تاریخ 1400/12/26 مغازه ام را به شخصی فروختم و ایشان 50میلیون را در حساب بنگاه واریز کرد و بقیه را چک داد و با سررسید تاریخ چک ها آنها را پاس نکرده و تلفن من هم جواب نمی داد تا بعد از چند روز تاخیر یکی از چک هارا پاس کرد و چک دوم را از بنگاه دار خواست تا مهلت بگیرد. چون چک مال خودش نبود و مال شخص دیگری بوده و چک سوم را از بنگاه دار گرفت و گفت از بانک میزنم به حساب رفت از مبلغ چک کمتر واریز به حساب کرد. حال دیگر چک دوم را هنوز نه ثبت کرده نه پاس می‌کنه آن تتمه حساب هم که مونده نمی دهد. راهنمایی کنید ممنونم. در قولنامه هم ذکر شده که اگر یکی از چک ها پاس نکرده معامله فسخ میشود

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام امکان فسخ وجود دارد و میتوانید اقدام نماید

یک وکیل :

با سلام با توضیحات مختصری که داید اظهارنامه برای فسخ برای ایشان بفرستید و بعد هم بلافاصله دادخواست فسخ تقدیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان فسخ وجود دارد و میتوانید اقدام نماید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.مستلزم بررسی اسناد و مدارک می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف امکان فسخ وجود دارد اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب