مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین

با سلام و خسته نباشید اگر کسی زمینی را بخاطر احتیاج خیلی ارزان به فرزند خود بفروشد میتواند بعد هشت سال چون ارزان فروخته ادعای پول بیشتری داشته باشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اصل بر صحت و لزوم قرارداد است و ادعای فسخ و بطلان قرارداد نیاز به اثبات دارد که مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون با علم و اطلاع از قیمت زمین یا ملک آن را واگذار نموده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم اگر تحت اکراه بوده باشد بله اما اگر تحت اضطرار بوده باشد خیر