مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مبدا

درود
پدرم قطعه ای زمین در شهرستان اردبیل به برادر زاده هایش سال 99 فروخته و بعد از معامله متوجه شده ارزش زمین حداقل 5 برابر مبلغ مورد معامله بوده و مبلغ معامله به صورت چک به تاریخ مرداد امسال بهش واگذار شده و چک رو به دلیل اینکه متوجه شده کلاه سرش رفته برداشت نکرده .
دوتا سوال داشتم یک اینکه ایا میشه تحت عنوان غبن فاحش از طرف مقابل شکایت کرد ؟ و دو اینکه میشه شکایت رو از تهران برای اردبیل ارسال کرد از طریق دفتر خدمات یا بایست بریم خود اردبیل ؟ ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-بله اگر این اختلاف قیمت در زمان معامله بود بله-چون مال غیر منقول است در دادگاه اردبیل رسیدگی میشه اما شما می‌توانید هرجا دفترخدماتی بود شکایت رو خطاب به دادگستری اردبیل بفرستین

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید در هر دفتر خدملتی شکایت خطاب به دادگستری اردبیل بفرستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خطاب به دادگستری اردبیل ارسسال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توان لایحه خود را تقدیم ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید.