مشاوره حقوقی رایگان - نظر کارشناسی

سلام و درود خدمت اساتید محترم سایت دادراه یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
قولنامه ای در یک پرونده ارجاع به کارشناسی شده کارشناس نظر خودش رو در خصوص جعل اعلام کرده و پرونده به علت عدم طرح صحیح دعوا رد شده آیا الان با طرح شکایت صحیح میتوان به نظر کارشناس قبلی درباره جعل استناد کرد؟ یا دوباره قاضی دستور به بررسی قولنامه بابت جعل خواهد داد؟ ممنون از شما و سایت دادراه

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بسته به نظر قاضی دارد.
اصولا نیازی به ارجاع دوباره نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیاز به کارشناسی مجدد نیست مگر اینکه طرف شما اعتراض کند