مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال بین ورثه

باسلام

پدرم بتازگی فوت شده، زمینهای باغات،کشاورزی،خانه در شهر،خانه در روستا و زمینهایی نیز در روستا داشته که قبل از فوت بخشهایی از املاک را شخصا به صورت دست نوشته به دختران و پسرانش جداگانه واگذار کرده.( به طور مثال 100متر از خانه را به 1پسر و مابقی470متر را به یک پسر دیگر واگذار کرده که سند گرفته است، به دودختر جوان از زمینهای باغ نفری 200متر برای خرید جهیزیه واگذار کرده و اقسام این موردها)
ما 4پسر و 7دختر هستیم به همراه مادرم.
بعد از فوت نسبت به تقسیم املاکی که باقی مانده و تقسیم نشده اقدام کردیم اما 2برادر و 1خواهرم نسبت به واگذاری های قبل از فوت اعتراض دارند و برای تقسیم نامه نوشتن مدعی هستند کل اموال مجدد باید تقسیم شود و از کشت محصول مادرم در زمینهای زراعی و استفاده از باغات جلوگیری همراه با درگیری میکنند و به هیچ نحوی رضایت به تقسیم نمی شوند و برای انحصار وراثت نیز همکاری ندارند. چه راهی برای تقسیم هست که بتوان تا زمان تقسیم از حقوق معنوی مادرم مربوط به کشاورزی و برداشت محصول نیز حمایت کرد!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انچه قبل از فوت و در زمان حیات تقسیم شده قانونا معتبر است و کسی نمیتواند نسبت به آن ادعایی داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر کس میتواند در زمان حیات خود نسبت به اموال خود هرگونه تصمیمی را بگیرد و معتبر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه باید نسبت به اموالی که قبلا مالک شده اند اثبات مالکیت انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان حیات تقسیم شده باشد معتبر است و کسی حق اعتراض ندارد