مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من سرباز هستم در حین خدمت از بالای تخت بدون حفاظ در خواب سقوط کردم و باعث اسیب و شکستگی 3 مهره کمرم شد و فرمانده من از دادن صورت سانحه تفره رفتن و تهمت افتادن از تخت به صورت عمدی به من زدن در حالی که من شاهد هم دارم من برج 9 سال 1400 شکایت کردم از تهران و محل سانحه اردبیل بود برج 11 شکایت ثبت شد اما 3 بار زمان برسی نظارت عقب افتاد و اخرین زمان واسه 19/2/1401 بود‌که دوباره و اینبار برای 45 روز دیگه عقب افتاد در حالی که من با وکیل پایه یک صحبت کردم ایشون گفتن که مسئله به این کوچکی باید طی دو ماه حل میشده و پرونده من طی 4/5 ماه هنوز از دادیاری به دست قاضی نرسیده میخواستم راهنمایی کنید که در این زمان من برای زود تر حل شدن روند پروندم‌چه کاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخص دنیا توسط وکیل به شعبه مراجعه نمایید