مشاوره حقوقی رایگان - چگونه درخواست ابطال اجرائیه بدهم

با سلام
بنده مهریه همسر خود را با رسید مهر و اثر انگشت ایشان با سه دانگ منزل مسکونی پرداخت نمودم و ایشان مجدد مهریه خود را به اجرا گذاشته
جهت درخواست ابطال اجرائیه باید از کدام مرجع اقدام کنم ؟
با تماس با اجرائیات عنوان نمودند که باید شکایت کنیم
راهنمایی بفرمایید از کدام مرجع باید نسبت به اجرائیه صادره ثبت شکایت کرد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست ابطال اجراییه و توقف عملیات اجرایی را از طریق دفاتر خدمات قضایی به مجتمع قضایی محل وقوع اداره ثبتی که اجرایی صادر شده است ارسال گردد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام باید دادخواست ابطال اجراییه به دادگاهی که اداره ثبت در حوزه قضایی آن قرار دارد، از طریق دفاتر خدمات قضایی ارائه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست ابطال اجراییه و توقف عملیات اجرایی را از طریق دفاتر خدمات قضایی بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید