مشاوره حقوقی رایگان - بطلان و ابطال قرارداد فروش مغازه

آیا در قرارداد فروش مغازه ای شرط شده باشد فروشنده باید سند را در محضر بنام خریدار انتقال دهد. و بتواند الباقی ثمن خود را دریافت کنند..
و قاضی دادگاه تجدیدنظر اعلام کنند چون خریدار مالک مغازه ها بوده انتفال سند ملک تحصیل حاصل بود و موجب یالله هست. و خریدار بیست سال از پرداخت الباقی ثمن بخاطر همین شرط نیمی از کل ثمن را را پرداخت نکرده..
آیا میشود الان ابطال قرارداد را خواست. به علت شرط فساد و مفسد. که نتیجه جهل به ثمن سرایت کرده و باعث ابطال قرارداد شده

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال شما واضح نیست.رای دادگاه و قرارداد باید مطالعه و بررسی گردد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

این یک شرط ضمن عقد میباشد و پرداخت ثمن منوط به تنظیم سند گردیده است و استدلال دادگاه فاقد وجاهت قانونی هست و خریدار میتواند ثمن را مطالبه کندو طرح دعوای ابطال نتیجه ای نخواهد داشت در صورت نیاز به همکاری میتوانید با همکاران یادبنده تماس بگیرید

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

متاسفانه سوال شما قابل درک و فهم نیست . طرح مسائل حقوقی به لحاظ پیچیدگیهای خاص ان لازم است با دقت و وضوح کافی بیان شود تا وکلا بتوانند پاسخ دقیق تری را بیان نمایند تا خدای نکرده حقی از حقوقتان به خاطر سهل انگاری شما ضایع نگردد.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام سوال حضرتعالی نامفهوم است ولی در قانون مدنی در صورت نبودن شرط فسخ ،اسقاط کافه خیارات و قرارداد بیع شرط اصل بر الزام قراردادهاست و چنانچه الزام ممکن نباشد بنا بر فسخ است فلذا در تقدیم دادخواست ابتداعا بایستی الزام به ایفاء تعهد با موضوع درخواست محکومیت خوانده بپرداخت ثمن مبیع باید رعایت گردد و سپس در صورت عدم امکان ایفاء تعهد دادخواست فسخ .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

ضمنا درخواست ابطال یا اعلام بطلان صحیح نیست معامله صحیح است و ابتداعا الزام و بعد فسخ پیشنهاد میگردد