مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

من پرونده داشتم از دادسرا رفته دادگاه برای حکم اعتراضی که مورد قبول قرار گرفته بعد دادگاه پرونده برای صدور کیفرخواست فرستاده دادسرا اما دادسرا اصلا توجهی به حکم نکرده و پرونده فرستاده بایگانی آیا میشه دوباره پرونده از بایگانی برگردوند و به جریان انداختنش دوماه پیش بایگانی شده و تقاضای کیفرخواست و اجرای حکم داد؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض نگذشته میتونید مستقیما به دادستان تقاضا دهید تا جلب به دادرسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید به اعتراض توجه کنند حضورا پیگیری و با بازپرس و دادستان صحبت کنید و لایحه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حضورا پیگیری و با بازپرس و دادستان صحبت کنید یا وکیل بگیرید