مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی خراب

سلام
بنده در برنامه درج آگهی یک عدد گوشی ایفون ده دیدم که فروشنده میگفت کاملا سالمه و رفتم گوشی رو دیدم و بهش گفتم کاملا سالمه و اونم تایید کرد.گوشی رو انتقال مالکیت زد و منم تمام پول رو براش کارت به کارت کردم.اومدم خونه گوشی رو ب همسرم دادم وقتی نگاش کرد دید تشخیص چهره اش کار نمیکنه.زنگ زدم به فروشنده و گفتم و اون هم گفت که باید گوشی آپدیت بشه احتمالا.رفتم اپدیت کنم دیدم شارژ نداره و وقتی رفتم بزنم به شارژر دیدم شارژر به هیچ عنوان کار نمیکنه.زنگش زدم گفت بیا فردا شارژر رو عوض کنم.فردا صبح زنگش زدم گفت رفتم قم و چند روز دیگه میام.بعد از چند روز که از قم برگشت و شارژر رو گرفتم و گوشی رو اپدیت کردم دیدم مشکل تشخیص چهره حل نشد و وقتی دوباره زنگش زدم و مشکل رو گفتم ب کلی منکر قضیه شد و گفت برم شکایت کنم.الان که شکایت کردم دادگاه گفته باید در 24ساعت اول ثابت کنی که گوشی مشکل دار بوده است.چجوری باید ثابت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند ویا مبایعه نامه دارید و یا شاهدی دارید هم میتوانید دادخواست حقوقی دهید و دادخواست فسخ و استرداد ثمن به علت خیار عیب دهید و یا به صورت کیفری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید که نتیجه آن ضعیف است.
یا دادخواست حقوقی فسخ معامله و استرداد ثمن معامله بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فسخ و استرداد ثمن به علت خیار عیب دهید و یا به صورت کیفری شکایت کنید