مشاوره حقوقی رایگان - کارت معلولیت

سلام
برای بیماران آرتریت روماتویید کارت معلولیت میدن؟

پاسخ ها :

کارت معلولیت

سوالات مرتبط

معلولیت چشم
سلام اینجانب یک چشمم نابینا و چشم دیگر با عینک نمره بالا حدود 14 هست. میخوام بدونم اگر کارت معلولیت بگیرم چه شدت معلولیت میدهند؟ خفیف یا متوسط یا شدید؟...
مزایا ی کارت معلولیت خفیف و متوسط
باسلام کارت معلولیت بهزیستی خفیف وتوسط چه مزایایی دارد تخفیف بلیط هواپیما .قطار .حمل ونقل چطوراست؟ایل برای معلولیت بینایی خفیف وتوسط که نیاز به همراه هست تخفیف شامل حال همراه هم میشود؟کل مزایا رابفرما...
کارت معلولیت
الان چهار سال است کارت معلولیت صادر نشده برای من...
کارت معلولیت بهزیستی
سلام خسته نباشید در رابطه با کارت بهزیستی سوال دارم به من گفتن متوسط و من اعتراض داشتم چون گفتم معاینه سر پایی کرده بودن من اعتراض داشتم چون میخواستم شهریه دانشگاه دخترم پرداخت بشود و با متوسط نمیشد ...
تک کلیه بودن
سلام من کارمند آموزش و پرورش با 21 سال سابقه هستم.به تازگی متوجه شدم تک کلیه مادر زاد هستم.آیا می توانم کارت معلولیت از سازمان بهزیستی بگیرم..و آیا مشمول تقلیل ساعت کاری معلولین می شوم.لطفا راهنمایی ب...