مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

بنده یک قطعه زمین کشاورزی به مساحت 5 هکتار که دارای چهار سند مجزا و مشاع می باشد 2.5 هکتار ان سهم ورثه مرحوم پدرم‌ و ورثه مرحوم پدر بزرگم‌می باشد و مابقی زمین از شخص ثالثی من و دو تا برادرانم خریداری نمودیم البته این 5هکتار زمین مربوط چهار سند مجزا و مشاع می باشد بنده از ورثه پدرم و ورثه پدر بزرگم وکالت فروش داشتم منتها این 5 هکتار به سه نفر فروختم البته خداوکیلی پولی بابت ثمن معامله دریافت نکردم بصورت صوری بوده واعنماد کردم مبایعه نامه بینمان رد بدل شده و امضا کردم تمام شده و رفته ولی در تمامی این سه مبایعه فقط از یک وکالتنامه برای فروش استفاده کردم‌ وکالت سند مرحوم پدرم از وکالت نامه دیگر هیچ گونه اسمی دردر این سه مبایعه نامه برده نشده است نکته دوم 2.5 هکتار دیگر زمین مال من و دو تا برادرانم می باشد و ربطی به وکالت نامه ها ندارد شراکتی هر سه تامان است بنده کل این 5 هکتار با یک وکالت نامه فروختم امضا کردم ایا معامله نسبت به تمام ملک 5 هکتار فضولی است یا فقط نسبت نصف ان کلیه املاک تقسیم ترکه نشده املاک موروثی و غیر موروثی شراکتی است ایا امکان فروش با یک وکالت نامه برای املاک ورثه ای باچنین شرایط هست یا معامله 5 هکتار فضولی محسوب می شود
ممنونم راهنمائی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است