مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خرید سه دانگ منزل

باسلام. من بعد 30سال زندگی و تحمل مشکلات بسیار دادخواست طلاق دادم و خوشبختانه دادگاه رای به طلاق را صادر کرد البته مهرم حلال جانم آزاد حالا منزل مسکونی 3دانگ به نام من وسه دانگ به نام شوهرم هست البته من خودم بازنشسته هستم وهمه با حقوق خودم بوده حالا من میخوام 3دانگ همسرم رو بخرم وطلاق رو اجرا کنم ولی شوهرم نمیخواد به من بفروشه ویا مدعی قیمت خیلی بالاست آیا از طریق دادگاه میتونم اقدام کنم

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

خیر. نمیشه کسی رو مجبور به فروش ملکش کرد.
ولی اگر بخواد به فرد دیگری بفروشه ، شما میتونید با اعمال حق شفعه و پرداخت قیمت به خریدار ، سهمش رو تملیک کنید.

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ٫ از طریق دادگاه دادخواست فروش مال مشاع مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دادگاه دادخواست فروش مال مشاع مطرح کنید