مشاوره حقوقی رایگان - بیع

سلام ملکی سه دانگ به نام مادر و سه دانگ به نام فرزند بوده مادر سه دانگ خود را طی یک وکالت بلاعزل فروش و مبایعه نامه دستی که قید شده ثمن‌ معامله نقدا به مادرش پرداخت شده سه دانگ خود را به فرزندش فروخته و فرزند نیز طی همین وکالت بلاعزل و مبایعه ای که از مادرش داشته با مبایعه نامه جدیدی هر شش دانگ را به فرد جدید که من باشم فروخته حال اختلاف ایجاد شده بین مادر فرزند سوال من این است آیا مادر می تواند مدعی یا شاکی موضوعی در این خرید فروش نسبت به من خریدار جدید باشد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اصل بر صحت معاملات است مگر خلافش ثابت شودهمه چیز قانونی بوده