مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

باسلام ح.ز هستم ازکرمانشاه مانزدیک3000هزارخانوارهستیم سال1359طی حکمی حضرت امام خمینی از طرف هیت7نفره به کسانی که فاقدزمین بودن زمین تحویل داده شد تاسال74هم مالیات دادیم هم فیش پرداختی موجوده هم مدرک ازهیت7نفره داریم حال شخصی بنام م.پ ازنزدیکان رژيم طاغوت ستم شاهی ازخارج برگشته و ادعای مالکیت و خلع ید زمینهای کشاورزیمان راداردومیگویدالان هکتاری90میلیون بعنوان حقوق مکتسبه پرداخت ‌کنیم درغیراینصورت شرخرمیفرسته سرزمين مانع کشت وکارمان میشود تاحالاهم درگیری زیادهم باهاشان داشتیم درضمن دوسال پیش این اقاازطرف اوقاف منع مداخله شده‌ امابازکارخودشوانجام میده راهنمایی بفرماییدممنونم

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. احتمالا از طریق هئیت 7نفره سند وی باطل شده است و مالکیتی ندارد و در حال حاضر شما مالک هستید بعنوان ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق از ایشان شکایت کنید در صورت تمایل حاضرم برایتان تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت یا هر اقدام دیگری می توانید شکایت کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
در صورتی که ایشان در دادگاه صالح اثبات نماید که مالک الملک میباشد و از طرف دیگر از وابستگان به رژیم سابق نمی باشد و در مجموع مصادره و واگذاری زمین ایشان اشتباه صورت گرفته است میتواند مابه التفاوت آن را مطالبه کند و آن هم علیه هیئت هفت نفره و اشخاصی که آن را در تصرف دارند