مشاوره حقوقی رایگان - تخریب باغ انگور به نحو سمپاشی

شخصی اولا علیه ناشناس و بعدا در دادگاه مشتکی عنه اسم بنده را اورده. به من اتهام تخریب باغ انگور به نحو سمپاشی کرده. و رای اول حکم به قرار منع تعقیب بود به نفع من چون
دلیل و مدرکی نداشت و اعتراض زد و تجدید نظر هم به نفع من رای داد حالا من میتونم اعاده حیثیت کنم ایا میتوانم حیثیتم رو دوباره بدست بیارم ممنون کمکم کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر سو نیتی داشتند می توانید اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر صرفا قصد آزار شما را داشته میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عمدی بوده و سوء نیت داشته بله می توانید شکایت کنید.