مشاوره حقوقی رایگان - توالی مشاغل سخت و زیان آور

با سلام و عرض ارادت
حقیر در اتوبوسرانی تهران که شغل سخت و زیان آور میباشد بعد از گذشت سه سال و نیم از طرف شرکت واحد فسخ قرارداد شدم و به اداره کار شکایت کردم و برام دریافت 18 ماه بیمه بیکاری زدند و بعد از گذشت 14 ماه و چند روز شرکت واحددوباره فرا خوان زد و برگردوند به کار قبلیم و تا 29 فروردین 1401 بنده سخت و زیان آور کار کردم و 7300 روز کار سختم پر شده

ولی تو درخواست بازنشستگی که دادم شعبه 23 میفرمایند که توالی سخت من شده متناوب
امکان دارد حقیر را راهنمایی کنید و من که به خواست خودم بیکار نشدم که و بعد خب شرکت واحد چرا زودتر مرا به کار برنگردانه که حالا باید 5 ساله دیگر بیمه پر کنم
خدا رو خوش میاد!!!!!!!!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانون میگه هر روز که در کار سخت کار کنی یک روز و نیم حساب میشه ، پس آنروزهایی که بیمه بیکاری می گرفتی عادی است نه یخت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه قانون همین رو تایید میکنه