مشاوره حقوقی رایگان - شرکت های هرمی

اگر کسی با وعده های دروغین و وسوسه کننده دعوت ب همکاری در شرکت کیونت شده باشه و بعد از دوسال فعالیت با تعداد انگشت شماری زیر مجموعه و عضو، آفیسر شده باشه،
ودستگیر بشه و شاکی خصوصی هم نداشته باشه ، مجازاتش ب چ صورته؟؟
آیا همکاری با دولت و معرفی همدست ها و تمام فعالیت هاشون توی حکم دادگاه تاثیر داره؟؟
میتونه از کسی ک اونو دعوت ب کار کرده شکایت کنه؟؟
آیا این جرم سو پیشینه محسوب میشه؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ار مصادیق اختلال در نظام اقتصادی محسوب وحسب مورد حبس وجزای نقدی ورد مال محکوم خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات آن حبس جزای نقدی و رد مال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات آن حبس و جزای نقدی و رد مال است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ار مصادیق اختلال در نظام اقتصادی محسوب و حبس و جزای نقدی دا د