مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام خسته نباشید پدر من سال 90 یه زمین با کاربری کشاورزی خریده الان تمام زمینا باغ شهری شدن ماهم باغ شهری کردیم پدرم زمین فروخت به من کد رهگیریم دارم کد پستی هم داریم الان که رفتم از صاحب اصلیش درخواست مدرکی کردم که مطمئن بشم این ملک واقعا مال خودش هست یا نه چیزی بهم نمیده ظاهرا اون اوایل به پدرم گفته ملک از دولت اجاره کرده الانم میگه بهم وقت بدین تا بدهیم به دولت بدم تا بتونم سند بگیرم الان من چیکار کنم میشه رو ملک حساب کرد که هزینش کنم خرجش کنم یا در آینده امکان داره دولت خراب کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید استعلام کنید اگر مالک هستید می توانید هزینه کنید