مشاوره حقوقی رایگان - نبود قولنامه به دلیل نوشته نشدن

با سلام
یک زمین کشاورزی با مبایعه نامه و کد رهگیری در سال 1399 خریداری کردم که فروشنده اعلام کرد مبایعه نامه های قبلی را به تحویل خواهد داد.
الان بعد از دو سال یک قولنامه دستی بین مالک اصلی و خریدار اول که در سال 1377 نوشته شده است را به من تحویل داد و اعلام کرد بین خریدار اول و خودش (دو برادر هستن) در زمان معامله ملک در سال 1389 قولنامه ای نوشته نشده و فقط یک وکالت فروش در دفترخانه به صورت محضری ثبت شده است که من آن وکالت نامه به همراه وکالت نامه قبل و بعدش را تحویل گرفته ام.
طبق قانون سلسله ایادی برای گرفتن سند برای زمین به تمام مبایه نامه و قولنامه ها نیاز هست. الان هر دو برادر حاضر هستن قولنامه دستی به تاریخ 1389 بنویسن و به من تحویل دهند.
در این مواقع راه کار قانونی برای حل نبود قولنامه فروش چیست که هم قانونی باشه و هم در آینده به مشکل برخورد نکنم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اگر هر دو نفر فروشنده و خریدار حاضر باشند جهت تنظیم قرارداد که مشکلی وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به وکالت فروخته باشد نیازی به قولنامه نیست و ارائه وکالت‌نامه کافی است، از طرفی آنها می توانند قولنامه بین خود تنظیم کنند و به شما تحویل دهند که می توانید از آنها رسید بگیرید که بعداً ادعای جعل و... نداشته باشند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نوشتن قولنامه جدید به تاریخ قدیم کمی جلی بحث دارد