مشاوره حقوقی رایگان - به عنوان کمپ ریختن بردنش

سلام شب 21رمضان دم در منزل به عنوان فروشنده موتور زنگ زدن تا دم ماشین وبعدحمله کردن دست پاش بستن بردن کمپ با اجازه داداشش نه آدرس دادن نه جواب میدن یشمارس هرچی التماس کردم جواب نمیده میگه از داداشش آدرس بگیر اوناهم فقط فحش میدن قطع میکنن من بیمارستان بودم مرخص کردم خودمو افتادم دنبال کارش ولی به هیچ جا نمیرسم چیکارکنم، اجرتون با حضرت علی نجاتمون بدید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاید تحت عنوان آدم ربایی قابل پیگیری قضایی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید