مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکایت

با سلام؛ خواستم ببینم اگر به جرم رابطه نامشروع از من شکایت بشه ایا بلافاصله برای من در سامانه ثنا ابلاغیه می اید یا خیر؟! چه مدت طول میکشه تا برای من بیاد ابلاغیش؟! ممنون میشم راهنماییم کنیم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به واحد قضایی ارجاع شده دارد و معمولاً از سه روز � یک ماه زمان می‌برد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بلافاصله خیر، ممکن است مدتی زمان ببرد.