مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قسامه

در سال 96 یه کامیون را با برادرم خریداری کردم و چون قولنامه به نام برادرم بود و سهم مرا نمیداد در سال 97 شکایت کردم ولی با وجود اینکه کارت بانکی بنده در بنگاه کشیده شده بود وچک بنده بابت کامیون که در بنگاه خریداری کرده بودیم فرم خرده بود و شاهدی که در روز تنظیم قولنامه به عنوان کارشناس انجا حضور داشت شهادت داد وامضای او زیر قولنامه اصلی بود دادگاه با شهادت دروغ پدرم و خواهرم که گفتند کامیون بنده شریک نیستم و پرداخت پول بنده بدهکاری بوده است که به برادرم داشتم و بعد ارائه قولنامه جعلی که نه شماره کارت من در ان ذکر شده بود نه شماره چک که در ان بنگاه فرم خورده بود نه امضا و اثر انگشت کارشناس که به عنوان شاهد شهادت داده بود در زیر قولنامه جعلی بود و بعد از اینکه رای به نفع برادرم صادر شد اعتراض زدم و متاسفانه هر دو بردارم به دروغ قسم خوردند که کامیون بنده شریک نیستم و رای به نفع انان صادر شد ایا میشود اعتراض زد یا به دیوان عالی کشور رفت یا راه حلی دارد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادنامه داگاه بدوی بوده از روز ابلاغ 20 روز فرصت اعتراض دارید حتما با یک وکیل حضوری مشورت کن

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی اگر حق اعتراض دارید می توانید اعتراض کنید