مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر

لام من در دانشگاه دولتی به صورت پیمان کاری مشغول هستم سال 1400تمام مدارک مورد نیاز برای تبدیل وضعیت فرزند ایثارگری رو به دانشگاه تحویل دادم ،،،ازاین جهت که کرونا سبب تعطیلی دانشگاه شد من رو به صورت 15روزه بکار گرفتن
الان که نزدیک به 11ماه از این مورد میگذره و من تمام مراحل اداری تبدیل وضعیت انجام دادم بهم میگن به دلیل این که شماه به صورت 15روزه بودین این طرح شامل شما نمیشه
ایا جایی هست که من بتونم پیگیر باشم
کارکرد 15روزه من از جهت کرونا بوده غییر ارادی وبه اجبار زیرا دانشگاه بیشترین درصدتعطیلی رو داشته
البته بیمه من از آذر ماه1400بصورت کامل واریز داره میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تبدیل وضعیت شامل کسانی می‌شود که قرارداد مستقیم با ارگانهای دولتی و یا عمومی غیر دولتی داشته باشند و اصول ضوابط مربوط به حضور در جبهه حداقل به مدت 6 ماه و قرارداد پیمانی یا شرکتی با آن ارگان را دارا باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد مستقیم با ارگانهای دولتی و یا عمومی غیر دولتی داشته باشید و اصول ضوابط مربوط به حضور در جبهه حداقل به مدت 6 ماه و قرارداد پیمانی یا شرکتی با آن ارگان را دارا باشید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید