مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن پدر به دختر

سلام خسته نباشید
من یه خانم 30ساله ام که یک سال و نیم جدا شدم از روزی جدا شدم و به خانه پدری برگشتم همیشه دعوا و جر بحث داریم بابام بسیار شکاک و من شاغلم از اونجایی که با اسنپ هر روز میرم و میام همیشه مورد فحاشی و تهمت ام حتی پیام هایی که برای خواهرم فرستاده توی واتساپ هست که گفته هر روز دنبال یه ماشین و بامردا خیابانی دوست میشه میخواستم بدونم امکان شکایت وجود داره و اینکه مجازاتش چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر با پدرتان مشکل دارید می توانید مستقل زندگی کنید.
اگر بتوانید ثابت کنید قابل مجازات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
امکان زندگی مستقل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که هیچ کسی اجازه ندارد طبق قانون به شخص دیگری افترا وارد نماید این عمل ایشان افترا می باشد و دارایی مجازات است و مجازات شلاق و یا حبس می تواند در بر داشته باشد اما کلماتی که ایشان نیز استفاده کرده اند ممکن است جدا از این جرم را برایشان جرم حد قذف نیز داشته باشد
یعنی همان شلاق خدمت شما عرض کنم
می‌توانید در خصوص موارد بیشتر از طریق پنل تماس بگیرید مانند مستقل زندگی کردن نفقه حقوق مستمری و این ها در خدمت شما هستم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان افترا قابل شکایت هست