مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید
من چند بار این سوال را پرسیدم در حالی که هنوز جواب قطعی نگرفتم
همسرم 3 خانه دارد که یکی دارای سند به نام همسرم و دیگری ثبت در ثبت اسناد به نام همسرم هست ولی هنوز سند نیامده در حالی که کارهایش انجام شده به نام همسرم
همچنین ماشین که سند به نام همسرم هست
حالا سوال من اینست که همسرم همه اموال را به صورت قولنامه دستی و در منزل به پدرش داده بخاطر ندادن مهریه من
حالا در صورت شکایت من برای دریافت مهریه این اموال را میتوانم بگیرم یا این اموال مال پدر شوهرم به حساب می آید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما تکراریست در صورت نیاز از مشاوره سایت استفاده نمایید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با‌سلام شما از طریق دفترخانه که اجراییه بگیرید و‌پروندت در اداره پنجم تشکیل شود هر آنچه که در پاسخ استعلام اداره ثبت اسناد و املاک کشور بنام ایشان ثبت باشد قابل توقیف است و‌قولنامه تعهد به فروش است اما اگر مبایعه نامه تنظیم شده باشد چون مبایعه نامه حاکی از بیع و قصد فروش دارد فرد با ارائه آن میتواند رفع توقیف بخواهد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. اگر تا این زمان، هنوز سند رسمی مورد معامله به پدر منتقل نشده باشد، وفق جوابیه اداره ثبت و راهور ناجا، پسر مالک آن اموال تلقی شده و این اموال قابل بازداشت می باشد. این پدر انتقال گیرنده است که باید مالکیت خویش را اثبات نماید و با توجه بدان که معامله به قصد فرار از دین و به صورت صوری واقع شده است، اثر قانونی نداشته و مورد حمایت نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند بنام همسرتان باسد قابل توقیف هست ولی کسی که قولنامه دارد میتواند با استناد به ان ملک را از توقیف خارج کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از توقیف انتقال داده باشد متعلق به پدرش است و در صورت توقیف می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و رفع توقیف را بخواهد.
اگر معامله آنها صوری است می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست استعلام دهید اگر اعتراض ثالث انجام گرفت باید صوری بودن را اثبات نمایید