مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام
در صورتی که شعبه تجدید نظر رای شعبه بدوی را نقض کند و به ورود شکایت رای دهد، بعد از این چه اتفاقی می افتد و چقدر زمان میبرد که رای اجرا شود ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بستگی به نوع نقض و دستور بعدا ندارد اگر خود راسا اقدام به رای نماینده قطعی و لازم الاجراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد و نتیجه قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با طرفین ابلاغ ورای قطعی تلقی و قابل اجراست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد