مشاوره حقوقی رایگان - رد گواهی دستور موقت

با عرض سلام
با توجه به اینکه فروشنده ی ملک خریداری شده به تعهدات خود در مبایعه نامه عمل نکرد دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند دادم و همزمان با آن تقاضای دستور موقت جهت بازداشت سند را دادم
پرونده در حال رسیدگی است و با توجه به درخواست قاضی پرونده 3 میلیون بابت درخواست قرار تامین پرداخت کرده ام
ولی امروز به من اطلاع داده اند که رئیس شعبه تقاضای دستور موقت را رد کرده است
الان باید چه کاری انجام دهم تا تقاضای دستور موقت تایید شود آیا راهی وجود دارد؟؟
چون صاحب ملک کلاهبردار است و با تبانی چک صوری داده و برگشت خورده تا از آن طریق، سند بنده را تامین چک خود کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید برای توقیف اموال آن شخص دادخواست تامین خواسته دهید و اگر مالی دارد توقیف کنید که البته مستلزم پرداخت خسارت احتمالی است و اگر ثابت شود که ادعای شما واهی بوده این مبلغ به شما برگردانده نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بعد از صدور رای اصلی نسبت به این تصمیم اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین خواسته دهید و اگر مالی دارد توقیف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست تامین خواسته بدهید و اموال وی را توقیف کنید.