مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

سلام و درود خدمت شما بزرگواران

اینجانب از یه نفر یه سفته دارم که میخوام تامین خواسته کنم ولی میدونم که هیچ چیزی به اسم خودشون نداره، آیا میتونم جلبشون کنم؟

پاسخ ها :

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام بعد از طی مراحل قانونی اگر چیزی به اسمشون نباشه و درخواست اعسار هم‌ ندن بله میتونید دستور جلب بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از صدور حکم قطعی و در مرحله اجرای احکام احکام امکان جلب وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رای قطعی شود و متهم دادخواست اعسار ظرف سی روز ندهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از مدت یکماه و عدم معرفی مال امکان جلب وجود دارد