مشاوره حقوقی رایگان - خلاصه پرونده

امروز صبح یک پیام از عدل ایران با یه شماره پرونده و ی شماره بایگانی اومده و نوشته این پرونده به شعبه 22 بازپرسی اصفهان ارجاع شد
در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد .
وقتی میرم خلاصه پرونده رو ببینم با پیام (اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است. لطفا به شعبه مراجعه کنید) روبرو میشم. مشکل چیه چرا خلاصه پرونده رو نمیاره و جهت اطلاع از موضوع باید چیکار کرد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
کد ملی شما به عنوان شخص ذینفع ثبت نشده است. لذا به واحد رایانه مراجعه کنید و یا دفتر شعبه تا این مشکل حل شود