مشاوره حقوقی رایگان - شعبه 4 بازپرسی

اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است لطفاً به شعبه مراجعه کنید , سامانه ثنا , پرونده " مشاهده کنید.
در قسمت اطلاع رسانی پرونده این نوشته شده
و پرونده هم به شعبه 4 بازپرسی فرستاده شده علت حضور رو هم نوشته رسیدگی و گفته باید 8 مهر اونجا باشم این یعنی چی ؟یعنی شاکی دارم ؟

پاسخ ها :

اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است