مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است.

با سلام خسته نباشید برام یه پیامک با متن خانم..... پرونده شما به شماره ...... و شماره بایگانی ....... به شعبه 36 شوار ارومیه ارجاع شد در صورت نیز به حضور ابلاغ میشود رفتم از روند پرونده تو سایت نگاه کردم این متن اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است. طبق اطلاعات درج شده در پرونده توسط شعبه، سامانه مجاز به اطلاع رسانی به شما نیست. برای تصحیح اطلاعات پرونده و یا مطلع شدن از محتویات پرونده، بایستی حضورا به شعبه مراجعه کنید چی میتونه باشه خیلی نگرانم رفتم شعبه گفتن ساعت 4 بیا تا 4 نمیتونم دوام بیارم لطفا سریع جواب بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حضورا جهت اخذ توضیحات به شعبه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا اخطار رفع نقص است جای نگرانی نیست. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. نگران نباشید بهتر است حضورا به شعبه مراجعه نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حضورا به شعبه مراجعه نمایید نگران نباشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام جای نگرانی نیست این اخطاریه برای همه کسانی که پرونده جریانی دارن فرستاده میشود،پروندتون راجع به هرموضوعی هست به شعبه 36شورای حل اختلاف ارجاع شده واین شعبه رسیدگی خواهدکرد،راجع به بقیه مراحل مجددااخطاریه براتون میاد.