مشاوره حقوقی رایگان - چک و ربا

بنده به دلیل مشکلات حدود سال 93 مجبور به گرفتن نزول شدم ،وتا الان تعداد نفراتی که نزول کردم به 20 نفر افزایش یافت،از ترس آبروم از این میگرفتم و به اون میدادم و روز به روز تو باتلاق نزول بیشتر گرفتار شدم و بابت هر نفر چک سفید امضا دادم ،از چند روز پیش دیگه نه اصل پولی بود که بدم نه سود میتونستم بدم و فراری شدم،الان هم خانوادم را تهدید میکنن ،بیشتر چکهارو با مبلغ بالا برگشت زدن،الان اونا بابت برگشت چک شکایت کردن،و منم بابت نزول شکایت کردم،الان نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم ،چند بار خودکشی کردم متأسفانه نمردم ،تورو خدا یه راهی جلو پای من بزارین نه پولی دارم نه مالی دارم،حاظرم تا عمر دارم زندان برم زندان،یا اعدامم کنن فقط راست و حسینی دیگه کم آوردم،چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از زندان ترسی ندارید مشکلی پیش نمیاد نهایت حکم جلب می گیرند و می برن زندان و اعدام نمی کنند.
دو راه بیشتر نداری یا فرار کنی تا پیدات نکند یا اینکه پیگیر پرونده هات باشی که که اگر نتوانی ثابت کنید نزول بوده محکوم می شوی و باید بری زندان و حتی اگر ثابت کنی نزول بوده اصل پول که دریافت کردی باید پس بدی و از طرفی به جهت دریافت چندین بار نزول شما نیز محکوم خواهید شد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
با طرح ادعای ربا و اثبات آن تمام چک ها باطل می شود. شما ربا را اثبات کنید تا راحت شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به زندان بروید اگر چه شما از دست طلبکاران آزاد می شوید اما خانواده شما آسایش ندارند بهتر است یا از دادگاه برای پرداخت مهلت بخواهید و یا اینکه در اثبات ادعای ربا دلایلی بیاورید تا کلیه چکها باطل شود و با توجه به شرایط اضطرار شما اگر به اثبات برسد دادگاه با شما همکاری می کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شکایت به نتیجه ای نرسید دادخواست اعسار بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ربا اثبات شود مسیر راحت تر می گردد در غیر این صورت اعسار دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر با زندان مشکلی ندارید جای نگرانی نیست برای شما