مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن مستندات به پرونده

سلام. بیش از یکساله که از شخصی که مرا با ارسال پیامک تهدید به اسید پاشی و تهمت به داشتن رابطه نامشروع و توهین کرده شکایت کردم و دادگاه هم رفتم و متهم نیامد. الان مجدد با ارسال پیامک تهدید به سوازندن من و افراد خانواده ام نموده.به دادگاه مراجعه کردم گفتن باید شکایت جداگانه ای بدهی
منی که یکساله هنوز بابت تهدید به اسید پاشی و ...به نتیجه ای نرسیدم تا مجدد شکایت کنم بابت تهدید به سوزاندن که متهم هر بلایی که دلش بخواد ازاده که سر ما بیاره.ایا راهی وجود داره که سریعتر و قبل از وقوع حادثه ای به پرونده من رسیدگی بشه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بابت تهدید به استناد پیامها و .‌‌..شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت تهدید را مطرح تا در همان پرونده‌ای که در شعبه مطرح شده است به صورت واحد و توامان رسیدگی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید تحت عنوان شکایت تهدید و عدم امنیت جانی از آن شخص شکایت کنید و درخواست رسیدگی توامان در همان پرونده را از دادگاه بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید تحت عنوان شکایت تهدید و عدم امنیت جانی از آن شخص شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه و سپس دادستان و رئیس دادگستری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید شکایت نمایید هردو ادغام با یکدیگر رسیدگی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید تحت عنوان شکایت تهدید و عدم امنیت جانی از آن شخص شکایت کنید و درخواست رسیدگی توامان در همان پرونده را از دادگاه بخواهید