مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور وراث فروشنده در دفترخانه اسناد رسمی برای سند زدن

با عرض سلام و خسته نباششید
من ی آپارتمانی خریداری کردم که طی 3مرحله پول قرار شد به فروشنده پرداخت کنم.دومرحله را پرداخت کردم که مرحله سوم قرار بر محضر شد و موقع سند زدن
که شوهر فروشنده گفت که همسرشون فوت شده.و چون خونه به اسم همسرشون بود باید انحصار وراثت در می آوردن و مالیات بر ارث پرداخت میکردن و کلی کارای دیگه که هنوز بعد از 6ماه این پروسه تمام نشده.سوالم اینه که اینا الان اگه نخوان بیان دفترخانه و سند به اسم من بزنن به هر دلیلی بازی در بیارن من چیکار میتونم بکنم…. آیا بدون حضور وراث یا وکیلشون میتوتم سند به اسم خودم کنم؟من ی مبایعه نامه دارم دستم که کلا پرداختی ها تو اون قید شده.ممنون میشم اگه پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بله از طریق دادگاه میتوانید سند بگیرید البته توصیه میکنم وکیل بگیرید(الحاکم ولی الممتنع)