مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری و اخاذی

با سلام.حدودا 15سال پیش توسط یکی از ارازل محله مورد تجاوز جنسی قرار گرفتم.کارش همین بود و باجگیری میکرد از ضعیف ترها.الان با گذشت این مدت دوباره اومده و درخواست پول و...میکنه. چون سابقه زندان داره و خانواده خوبی نداره و تهدید کرده که با دوستاش خانواده منو هم اذیت میکنه.نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مزاحمتی داشت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید برعلیه او شکایت کنید به شرطی که بتوانید اثبات کنید بهتر است وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به شکایت نمایید یا کار خود را به وکیل بسپارید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شکایت کیفری مطرح نماییدختماپیگیری میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبلا پیگیری کرده بودید الان جسارت نمیکرد تحت عنوان تهدید و اخاذی و مزاحمت شکایت کنید