مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن قرض

سلام بنده از شخصی در بهمن ماه سال 99 دو میلیون قرض گرفتم الان بخوام قرضش رو در فروردین 1401 پرداخت کنم چقدر می‌شود، خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اجراي احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به محاسبه براساس آخرین شاخص تورم بانک مرکزی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادگاه دعوایی مطرح نشده باشد و توافق شخصی باشد میتوانید با رضایت ان شخص همان مبلغ یا کمی بیشتر بدهید . در غیر این صورت باید بر اساس شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از هرززمانی که شخص انرا مطالبه کرده یر اساس تورم بانک مرکزی خسارت دیرکرد تعلق می گیرد